sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Mitä väriä pintaan lapsen huoneeseen?




Sisustussuunnitelmat Ukkelin huoneen osalta on edennyt jo värin valintaan. Joulukuussa 2016 ostin Tukholman  pikkujouluristeilyltä Mrs. Migetton Dear Leon julisteen. Julisteen olen saanut karmeihin asti ja nyt aikani sitä katseltuani päätin valita seinävärin taulun värimaailmasta.

Kauppaan asti en vielä sentään säntää, vaan varmistaakseni värivalinnan oikeaksi tilasin A4-värimallit. Valinta värikartastosta on vaikeaa, koska värimalli on pieni ja vieressä oleva väri voi harhauttaa aivojamme luulemaan sävyä ja sen tummuttaa tai vaaleutta erillaiseksi kuin oikeasti onkaan.



Valitsin neljä väriä, joiden uskoisin olevan lähellä julisteen sävyjä. ärivaihtoehdot on Mustikkamaito, Näköala, Suitsuke sekä Nukkumatti. Käytössäni on Tikkurilan värikartta, joten linkkasin itseni Tikkurilan sivulle ja tilasin sieltä haluamani värit A4-koossa, Värimallin hinta on 1,90 ja päälle postikulut. Vaikka neljälle mallille tuli hintaa melkein 11 euroa, on se edullisempi vaihtoehto kuin sävyttää väärän värinen maali.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!